Header

Shirts & co is een speciaalzaak in overhemden, stropdassen en herenaccessoires, sinds 1995.

Het is alweer 29 jaar geleden dat we in Apeldoorn van start zijn gegaan als overhemdenspecialist. 

Pioniers in overhemdenmode maar ook in technologie; in 1999 zijn we online gegaan met onze webwinkel en daarmee waren we de eerste online overhemdenwinkel.

We brengen de overhemden bij u thuis in Nederland, België en Luxemburg.

We durven te zeggen dat we tot de bijzondere aanbieders behoren vanwege ons gevarieerde overhemdenassortiment, met keuze uit grote merken als LedubOLYMP en Blue Industry.  

Een ruime collectie business-shirts, geschikt om bij uw kostuum of combinatie te dragen, leverbaar in de boordmaten 36 t/m 50, XS t/m 4XL. Aangevuld met een royale collectie overhemden met extra mouwlengte (lengte 7) en grote maten; comfort en regular fit.

Met een slimfit en superslimfit pasvorm kan ook junior vanaf ca. 14 jaar bij ons terecht voor een mooi basic shirt.

We zijn ruim gesorteerd in casual shirts, poloshirts en t-shirts in diverse pasvormen met een royale maatrange van S t/m 4XL.

Een bijzondere collectie shirts met eigentijdse dessins, prints of felle kleuren. Exclusieve artistieke hemden van Haupt, Signum en Kaiser Friedrich.

Speciale wensen of extra luxe? We maken overhemden voor u op maat, gemaakt van de fijnste stofkwaliteiten, boordmaten 35 t/m 56, extra lengte, contrastafwerkingen of initialen, het kan allemaal.

We zeggen wel eens "overhemden en onderbroeken" want naast onze collectie overhemden zijn we goed gesorteerd in ondergoed van de merken Schiesser, Mey, Ten Cate en Alan Red.

Het assortiment wordt aangevuld met diverse accessoires zoals stropdassen, strikken, shawls, sokken, manchetknopen, pochets, riemen en hoeden.

De man die iets meer wil, vindt bij ons een kleine collectie colberts, vesten of pullovers.

Onze winkel is te vinden in de leukste winkelstraat van Apeldoorn, welkom in de Korenstraat. Hiervoor nodigen wij u graag uit, als er gelegenheid is drinken we een kopje koffie. Wij schenken de koffie van Paletti Coffee.

Je vind ons tussen een prachtig en gevarieerd aanbod van winkels als BlaBla de LuxeOxener City Shoebox en Tempelman Exclusive. Kom gezellig naar Apeldoorn-binnenstad en VisitVeluwe.

Bekijk onze commercials op YouTube.

Bezig met laden...