Header

Je eigen overhemd op maat gemaakt.

Niet iedereen past in confectie-overhemden, daarom heeft Shirts & co voor iedereen die iets anders wil een maatwerkprogramma. Ook als u uit luxe een overhemd wilt laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u erg veel mogelijkheden met de hemden van Ledub Personal Made en Emanuel Berg.


Er is keuze uit circa 400 stoffen in 100% katoen, waarvan enkele volledig strijkvrij, 90 boordvarianten en diverse mogelijkheden voor manchetten.

De mogelijkheden zijn uitgebreid: je kan echt je eigen overhemd stijlen, verschillende boordtypen, manchetten, overhemd model, maar ook de afwerking, contrast boorden en elleboogstukken.

Wilt u uw shirt een echt persoonlijk tintje geven, dan borduren we de initialen erin.

Omdat we zelf graag de maat nemen, kunt u alleen in onze winkel in Apeldoorn een overhemd op maat laten aanmeten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave, stuur ons dan een bericht via de contact pagina.

Overhemden op maat zijn dé oplossing voor mannen die op zoek zijn naar de perfecte pasvorm en uitstraling. Met een op maat gemaakt overhemd kan de drager de kleur, stof en afwerking zelf kiezen. In dit artikel zullen we uitleggen waarom overhemden op maat zo populair zijn en of het verstandig is overhemden op maat online te bestellen.

Het eerste voordeel van een op maat gemaakt overhemd is dat het perfect past. Veel mannen hebben moeite met het vinden van een overhemd dat goed past, vooral als ze afwijkende maten hebben. Met een overhemd op maat kunnen alle afmetingen exact worden gemeten en kan het overhemd perfect worden aangepast aan de lichaamsvorm van de drager. Het resultaat is een overhemd dat zowel comfortabel als stijlvol is en een zekere luxe uitstraalt.

Een andere reden waarom overhemden op maat zo populair zijn, is dat ze perfect kunnen worden afgestemd op de persoonlijke stijl van de drager. De keuze van stof, kleur en afwerking kan allemaal worden aangepast aan de wensen van de klant. Hierdoor kunnen mannen een overhemd kiezen dat echt past bij hun persoonlijkheid en stijl.

Nu vraag je je misschien af of je overhemden op maat online kunt bestellen. Wij vinden dat geen goed idee; het meten komt nauwkeurig en vraagt om expertise. Daarnaast wil je de stof kiezen en die wil je het liefst zien en voelen. Er zijn veel verschillende stofvarianten beschikbaar van katoen en linnen. 

Het bestellen van overhemden op maat online lijkt wel heel gemakkelijk, en kan ook wel vaak voordelen bieden ten opzichte van het kopen van overhemden in een fysieke winkel. Online kun je vaak profiteren van kortingsacties en aanbiedingen. Daarnaast zorgen veel online winkels voor gratis verzending en retournering. wij denken echter dat het aanmeten en kiezen van een shirt op maat een belevenis is die je beter in de winkel kunt ervaren.

Wij bieden online daarom geen overhemden op maat aan, we zien u graag in de winkel.

Bezig met laden...