Header

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we zakendoen met fabrikanten die een actief beleid hebben op het gebied van duurzaamheid.

Benieuwd naar onze assortiment "green choice - sustainable fashion"?

In de winkel maken we gebruik van tassen van gerecycled papier, sterk genoeg om nog extra boodschappen mee te doen en daarna eenvoudig inzamelen bij het oud papier voor recycling. Voor het verzenden van weborders is de verpakking van polyethyleen een sterk en slijtvast materiaal dat ook uitstekend is te recyclen, als thermoplast kan het worden omgesmolten en hergebruikt.

We proberen onze klanten te overtuigen geen dubbele of thuis-pas bestellingen te doen, zo reduceren we het aantal retouren. Ook op afstand kunnen we vooraf een goed advies geven.

Hieronder enkele statements van ons merkenpakket:

LEDÛB DRAAGT BIJ AAN EEN BETERE WERELD!

Ledûb is maatschappelijk betrokken en is trots op de eerlijke en eigen productiefaciliteit in Noord-Macedonië. Als bedrijf zijn we aangesloten bij het duurzaamheidsplatform Amfori BSCI. Ledûb benut, daar waar mogelijk, alle kansen om reductie van milieubelasting te bewerkstelligen. Onlangs is de nieuwe duurzame verpakking geïntroduceerd.

Ledûb overhemden worden geleverd met een kartonnen boordstrook en boordvlinder die gemaakt zijn van planten. Het restafval van planten wordt verwerkt tot karton waar vervolgens het verpakkingsmateriaal van wordt gemaakt. Door aanzienlijk minder plastic te gebruiken draagt Ledûb bij aan een beter milieu.

Innovatie op het gebied van milieubescherming heeft ook in de toekomst onze onverminderde aandacht!

OLYMP Duurzaam stijlvol.

Wat als een trend begon, wordt een steeds belangrijker productkenmerk: Duurzaamheid. Maar het is al lang geen doel op zich meer. Ook bij duurzame mode ligt de nadruk op "mode". Tenminste in ons geval. Het GREEN CHOICE-label geeft aan dat de nieuwe duurzame fashion pieces van OLYMP op een milieuvriendelijke manier van gecertificeerde grondstoffen zijn vervaardigd. Het goede gevoel van je verantwoord kleden is inbegrepen.

Overhemd - Better Business in Better Cotton - een duurzaam stijlvolle verschijning op kantoor of tijdens een diner in de stad lukt perfect in onze vele met GREEN CHOICE bekroonde business-overhemden. Het gebruikte katoen is voor 100% afkomstig van het Better Cotton Initiative (BCI) en de producten dragen het productlabel MADE IN GREEN van OEKO-TEX®.

Bezig met laden...