Header

Voor ons is het vanzelfsprekend dat we zakendoen met fabrikanten die een actief beleid hebben op het gebied van duurzaamheid.

Bij Shirts & co in Apeldoorn vind je een merkenpakket dat zich sterk maakt voor milieubewuste productieprocessen.

Benieuwd naar onze assortiment "green choice - sustainable fashion"?

In de winkel maken we gebruik van tassen van gerecycled papier, sterk genoeg om nog extra boodschappen mee te doen en daarna eenvoudig inzamelen bij het oud papier voor recycling. Voor het verzenden van weborders is de verpakking van polyethyleen een sterk en slijtvast materiaal dat ook uitstekend is te recyclen, als thermoplast kan het worden omgesmolten en hergebruikt.

We proberen onze klanten te overtuigen geen dubbele of thuis-pas bestellingen te doen, zo reduceren we het aantal retouren. Ook op afstand kunnen we vooraf een goed advies geven.

Hieronder enkele statements van ons merkenpakket:

LEDÛB DRAAGT BIJ AAN EEN BETERE WERELD!

Ledûb is maatschappelijk betrokken en is trots op de eerlijke en eigen productiefaciliteit in Noord-Macedonië. Als bedrijf zijn we aangesloten bij het duurzaamheidsplatform Amfori BSCI. Ledûb benut, daar waar mogelijk, alle kansen om reductie van milieubelasting te bewerkstelligen. Onlangs is de nieuwe duurzame verpakking geïntroduceerd.

Ledûb overhemden worden geleverd met een kartonnen boordstrook en boordvlinder die gemaakt zijn van planten. Het restafval van planten wordt verwerkt tot karton waar vervolgens het verpakkingsmateriaal van wordt gemaakt. Door aanzienlijk minder plastic te gebruiken draagt Ledûb bij aan een beter milieu.

Innovatie op het gebied van milieubescherming heeft ook in de toekomst onze onverminderde aandacht!

OLYMP Duurzaam stijlvol.

Wat als een trend begon, wordt een steeds belangrijker product kenmerk: Duurzaamheid. Maar het is al lang geen doel op zich meer. Ook bij duurzame mode ligt de nadruk op "mode". Tenminste in ons geval. Het GREEN CHOICE-label geeft aan dat de nieuwe duurzame fashion pieces van OLYMP op een milieuvriendelijke manier van gecertificeerde grondstoffen zijn vervaardigd. Het goede gevoel van je verantwoord kleden is inbegrepen.

Overhemd - Better Business in Better Cotton - een duurzaam stijlvolle verschijning op kantoor of tijdens een diner in de stad lukt perfect in onze vele met GREEN CHOICE bekroonde business-overhemden. Het gebruikte katoen is voor 100% afkomstig van het Better Cotton Initiative (BCI) en de producten dragen het productlabel MADE IN GREEN van OEKO-TEX®.

De vraag naar duurzame herenmode is in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Steeds meer mensen willen zich bewuster kleden en kiezen voor mode die is gemaakt van duurzame materialen en op een eerlijke manier is geproduceerd. De merken die we bij Shirts & co bieden zijn bewust hiermee bezig.

Sustainable fashion is de toekomst van de mode-industrie en steeds meer mensen kiezen voor duurzame kleding. Als je op zoek bent naar duurzame kleding, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Bij sustainable fashion worden er stringente duurzaamheidscriteria gehanteerd in het gehele productieproces, van het ontwerp tot de distributie van de kleding.

Duurzame kleding is gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen, natuurlijke vezels of gerecyclede stoffen die hergebruikt worden voor een unieke look. Daarnaast wordt er bij sustainable fashion gelet op eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor de werknemers, die meestal afkomstig zijn uit landen met een lage inkomsten en arbeidsomstandigheden.

Sustainable fashion is niet alleen beter voor het milieu, maar draagt ook bij aan een eerlijkere wereld. Door te kiezen voor duurzame kleding, maak je een bewuste keuze om niet bij te dragen aan de uitbuiting van arbeidskrachten en de vervuiling van de planeet.

Als je op zoek bent naar duurzame kleding, zijn er een aantal merken die zich specifiek richten op het produceren van sustainable fashion. Deze merken produceren kleding van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen en garanderen eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor hun werknemers.

Kortom, als je op zoek bent naar duurzame kleding, is sustainable fashion de beste keuze. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar draagt ook bij aan een eerlijkere wereld. Kies daarom bewust voor sustainable fashion en draag bij aan een duurzame toekomst. 

Bezig met laden...